Massage som verkligen har effekt

Massage som verkligen har effekt

Hej där på er alla och hur mår ni idag? Jag mår bara bra för det har varit en bra helg som startade med att jag i fredags efter jobbet gick iväg till ett företag som heter Fridas massage & hälsa för att få en massage i Lerum. Det är inte roligt att ha ont i ryggen för jämnan men jag är ändå vid rätt så gott mod, och det beror förstås till stor del på att jag blir så hjälpt av massage. Innan jag hittade det här företaget så åt jag två Alvedon fyra gånger per dygn men det gjorde ont ändå. Nu äter jag max en Alvedon en till två gånger om dan och då förstår ju vem som helst att det här är en massage som gör skillnad. Jag som har provat på massage på lite olika företag runt om har aldrig riktigt känt att jag har varit nöjd till 100 procent, men det är jag med den massage i Lerum som jag får på Fridas massage & hälsa. Det beror på att hon som äger det här företag, Frida Björk, är så otroligt duktig! Hon ser till att anpassa sin massage utifrån mina behov och mina önskemål och inte bara det, det krävs självklart det rätt handlaget. Det spelar nog ingen roll vilken utbildning som en massör har om den rätta känslan inte finns i händerna! Hon Frida Björk är både diplomerad massör och har den rätta känslan i händer och fingertoppar vilket gör att den massage hon ger är helt magisk! Nu skulle jag därför vilja rekommendera er som söker efter massage i Lerum med omnejd att vända er till Fridas massage & hälsa. 


Kommentarer är stängda.