Åriket Medicinsk Fotvård AB

Åriket Medicinsk Fotvård AB

Hej, när man idrottar så mycket som jag gör är det givetvis bra för det håller blodsockernivåerna jämna eftersom jag har diabetes. Jag behöver vara rädd om fötterna för det är viktigt för en diabetiker att inte få sår på tår eller fötter. Jag går regelbundet på medicinsk fotvård i Uppsala hos ett fotvårdsföretag som heter Åriket Medicinsk Fotvård. 

Har ni ont i fötterna eller har ni andra fotproblem, då tycker jag att ni ska boka in en tid till Åriket Medicinsk Fotvård. Det här är ett företag för alla som behöver fotvård eller medicinsk fotvård här i Uppsala. Det kostar inte så där väldigt mycket att gå dit. Jag väljer att prioritera mig själv och göra något som är till nytta för mig själv, det är därför jag idrottar och för att inte jag som diabetiker ska få svåra komplikationer med fötterna som är vanligt hos dem med diabetes är det här med fotvård något som är nödvändigt. Givetvis är fotvård bra för alla egentligen och även för den som inte har några problem går det alltid att få en härligt avslappnande fot- och underbensmassage. Hon som har det här fotvårdsföretaget är utbildad till fotvårdsterapeut hos Axelssons Gymnastiska Institut och har tidigare arbetat som undersköterska. Hos henne kan alla få hjälp med fotvård eller medicinsk fotvård i Uppsala på en trevlig och lättillgänglig mottagning och de flesta problem med fötterna kan behandlas. Du kommer också få tips och råd på hur du på bästa sätt tar hand om dina fötter. 


Kommentarer är stängda.